Értisztító csomag

Értisztító csomag

2022-05-08 12:45:40

Hirdetés adatai

  • Feladó: Lévai Andrásné
  • Feladva: 2022-05-08 12:45:40
  • Lejár: 2022-06-07
  • Ár: 1 Ft

Leírás

Értisztító csomagajánlat

KERINGÉSJAVÍTÁS ✔
MAGAS VÉRNYOMÁS ✔
ÉRTISZTÍTÁS ✔
Egyedülálló a piacon!

A csomag tartalma:
-CIRCULINE
-Q-VITAL
-KRILL OLAJ

CIRCULINE,együtt alkalmazva a Q-VITAL-al és a KRILL OLAJ-jal nagyon intenzív tisztítás és életminőség javulás érhető el.
✔️Circuline értisztító, keringésjavító kapszula.
Az érfalak egészsége, tisztasága, rugalmassága nagyban meghatározza mindennapjainkat. Ha ugyanis érszűkülettel, érelmeszesedéssel kell szembenéznünk, az számos betegség forrása lehet.
A Circuline kapszula összetétele gazdagságából fakadóan a maga nemében egyedülálló termék. A Circuline kapszula fogyasztása mindenkinek javasolt már 25 éves kortól, érdemes 2-3 hónapos kúrát folytatni a termékkel.
Népi megfigyelések:
❗A galagonya kivonat: görcsoldó, keringésjavító, enyhe nyugtató hatású lehet.
❗A gyömbér hozzájárul a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásához. Már az ókori keleti gyógyászat is alkalmazta, nem csak fűszerként, hanem állapotjavításra, emésztés és keringés serkentésére is.
❗A szúrós csodabogyó és a vadgesztenye hatóanyagainak szerepe van a normál perifériás keringés megőrzésében. Csökkenti a vénás eredetű visszeres panaszokat.
A vizesedés tüneteit is javíthatja, ami könnyebbséget ad a szívnek, sőt a tüdőnek is.
❗A niacin, vagyis B3 vitamin: a fáradtság és kifáradás csökkentésében vesz részt. Vérnyomás és koleszterinszint csökkentő hatása lehet. Energetizálhatja a vegetatív idegrendszert.
❗Cayenne bors: Capsaicin, erősen hevítő, serkentő anyag, ez adja a paprika erejét is. Az ókortól használják Indiában külsőleg és belsőleg egyaránt nem csak fűszerként, hanem a fiatalosság erejeként is.

Nagyker áron való beszerzésében segítek.
levaidieta@gmail.com

Cím

Régió: Országos
Település: országos megjelenés

Lévai Andrásné
1 Ft
303670430

Üzenet küldése

  • *
  • *
  • *

Kiemelt hirdetések

 

...